Ilmoittaudu kouluttajakurssille

EFR KOULUTTAJAKURSSILLE HAKEUTUMINEN

EFR ensiapukouluttajakurssille voivat hakeutua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Suosittelemme aikaisempaa kokemusta ensiavusta tai aikaisemmin käytyä ensiapukurssia.

Kursseja järjestetään ympäri Suomea eri paikkakunnilla. Kurssille hakeudutaan viereisellä lomakkeella. Kurssille ilmoittautuminen vahvistetaan sähköpostilla 1 – 4 päivän sisällä.

Viereisellä lomakkeella kurssille ilmoittautuminen on sitova ja varaa sinulle kurssipaikan. Veloitamme varausmaksun 150 eur ilmoittautumisen yhteydessä. Varausmaksua ei palauteta, mutta vähennetään lopullisesta kurssimaksusta.

SYKSY 2024

23.9. – 26.9.2024  EFR kouluttajakurssi Jyväskylä

 7.10. – 10.10.2024  EFR kouluttajakurssi Lahti

4.11. – 7.11.2024 EFR kouluttajakurssi  Rovaniemi

18.11. – 21.11.2024 EFR kouluttajakurssi Vantaa

Viimeinen ilmoittautuminen viimeistään 4 viikkoa ennen kurssia kaikissa kursseissa.

KURSSILLE ILMOITTAUTUMISEN JÄLKEEN

Saat ennen kurssia luettavaksesi kurssimateriaalin. Materiaalissa on mukana ohje, kuinka ennakkotehtävät suoritetaan. Tehtävät on oltava suoritettuna ennen kurssin aloittamista. Materiaalissa EI ole mukana varsinaista kurssikirjettä, joka lähetetään puolestaan sähköpostilla.

Kurssin vastuukouluttaja ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostilla noin kuukautta ennen kurssia.Kurssipaikka ja aloitusajankohta ilmoitetaan sähköpostilla. On siis tärkeää että ilmoittautumisen yhteydessä annettua sähköpostia seurataan huolellisesti. Myös muut kurssin käytäntöön liittyvät asiat löytyvät kyseessäolevasta sähköpostista.

YLEISIÄ OHJEITA KOSKIEN KURSSEJA

Kurssin hintaan ei yleensä kuulu ruokailu tai majoitus. Kurssipaikat on valittu niin, että omakustanteista lounasruokaa on tarjolla. Tarvittessa majoitusta voit kysyä kurssinkouluttajalta vaihtoehtoja.

Ennen kurssin alkua osallistujille toimitetaan oppimateriaali ja ennakkotehtävät. Näistä laskutetaan toimituksen yhteydessä 550 euroa, maksuaikaa on 14 pv. Loppuosa kurssimaksusta laskutetaan siten, että eräpäivä on ennen kurssin aloitusta.

Kurssin hinta on 550 euroa materiaalista, sis. alv 10 % ja 1150 euroa kurssimaksua, sis. alv 24 %.

  • EFR Instructor lisenssin hinta on vuosittain noin 60 eur vuodessa. Lisenssin hinta vaihtelee Englannin punnan kurssin mukaan.
  • Lisenssi oikeuttaa kurssien kouluttamiseen ja materiaalien tilaamiseen suoraan Kuopion toimistolta tai keskustoimistolta.
 
KURSSIN PERUUTUSEHDOT EFR KOULUTTAJAKURSSILLA:

Ilmoittautumislomakkeella varattu kurssipaikka on laskutusperusteemme, mikäli muutosta ei ole tehty viimeistään 30 arkipäivää ennen kurssin alkua.

Varauksen voi peruuttaa kuluitta30 arkipäivää ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen peruutetusta tilaisuudesta laskutetaan puolet kurssin hinnasta. Mikäli vahvistettu varaus peruutetaan 0-14 arkipäivää ennen tilaisuuden alkua, laskutetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Toimitetut kurssimateriaalit voi palauttaa käyttämättömänä edellä mainittujen ehtojen mukaisesti. Palauttamaton materiaali laskutetaan kokonaisuudessaan.

Laskujen eräpäivät eivät ole yhteydessä kurssin ajankohtaan. Kurssilaskut siirtyvät Trust Kapitalin omaisuudeksi laskun eräpäivänä.

    Ilmoittaudu kurssille tästä

    Klikkaa tästä muokataksesi

    * = Pakollinen tieto

    Kirjoita pienellä kirjaimin